Ik vertel graag over
ONZE WERKWIJZE

Theoriecursus in 1 dag of 2 dagen

Voor de 1 of 2 daagse theoriecursus wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkeld programma, waarmee de docenten de hoeveelheid lestijd per onderwerp kunnen instellen. De docent bepaalt bij elk onderwerp welke controlevragen worden getoetst. 

Voor de controlevragen gebruikt de kandidaat een eigen mobiele telefoon of tablet als invoerapparaat, die connectie zal hebben met onze computer. Met behulp van een realtime leerlingvolgsysteem kan de docent direct zien welke antwoorden de kandidaat ingeeft, en zo inspelen op onderwerpen waar de kandidaat zwakte vertoont.

E-learning theoriecursus

Voor de E-learning theoriecursus wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkeld E-learning programma, waardoor de kandidaat in eigen tempo kan werken en vanaf elke locatie kan inloggen in ons E-learning systeem.

Er wordt gewerkt met controlevragen na elk onderwerp. Aan de hand van de uitslag kan de kandidaat zelf bepalen welk onderwerp extra aandacht nodig heeft. Aan het einde van de E-learning theoriecursus bestaat de mogelijkheid meerder proefexamens te oefenen, die op de CBR wijze worden aangeboden. Dit is de ideale manier om het CBR theorie-examen te oefenen!

Educatie primair onderwijs

Voor de verkeerseducatie in het primair onderwijs wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkeld programma, waarmee de docent de leerstof per onderwerp kan instellen. Elk onderwerp wordt getoetst door controlevragen waarna de geleerde stof in de praktijk zal worden benaderd.

Een speurtocht door de directe omgeving is voor de kinderen een goede eyeopener. De ervaring leert dat voor veel kinderen de theorie dan ineens tot leven komt. Borden en situaties, die zij al vaker zijn tegengekomen in de praktijk, krijgen nu een betekenis en wel de juiste. De herkenningsfase is een feit!

Een stuk bewustzijn is gecreëerd en een stukje verkeersveiligheid geboren.

Educatie middelbaar onderwijs

Voor de verkeerseducatie in het middelbaar onderwijs wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkeld programma, waarmee de docent de leerstof per onderwerp aan het niveau en cursustype zal instellen. Tevens zal de docent bepalen welke controlevragen dienen te worden getoetst. Slechts de volwaardige theoriecursus zal alle benodigde leerstof bevatten om met succes aan het CBR theorie-examen te kunnen deelnemen.

Voor de controlevragen gebruikt de kandidaat een mobiele telefoon of tablet als invoerapparaat, die een connectie heeft met onze computer. Met behulp van het realtime leerlingvolgsysteem kan de docent zien welke antwoorden de kandidaat ingeeft, en daarop inspelen per kandidaat.

 

Opfriscursus

Voor de opfriscursus wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkeld programma, waarmee de docent de hoeveelheid lesstof per onderwerp kan instellen. De docent bepaald welk onderwerp van belang is, aan de hand van de samenstelling van de groep.

De opfriscursus is ook erg leuk als bedrijfsactiviteit waarbij de medewerkers met de neus op de feiten van de verkeersregels worden gedrukt. Dit kan zelfs de kosten voor uw wagenpark verlagen doordat de medewerkers een bewustere verkeersdeelname kunnen gaan vertonen!

 

Wij verzorgen Training & Coaching van kwaliteit, Teamwork is de sleutel tot Succes!

Teamwork

Samen met Jou

Een goede en informele samenwerking is voor ons van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je succes zult boeken. Samen staan wij sterk!

Coaching

Optimale begeleiding

Ons ervaren team van docenten geeft niet alleen educatie, maar begeleidt jou daarnaast ook persoonlijk zodat je zo efficiënt mogelijk jou doelen zult behalen.

Simpele processen

100% Transparant

Wij houden van eenvoud en transparantie. Geen verborgen informatie, waardoor wij de processen zo simpel mogelijk houden voor ons en voor jou.

Kennisniveau

Eigen leertempo

Elke kandidaat start op het eigen kennisniveau, en zal op het juiste leerniveau de gewenste doelstelling behalen. Elke kandidaat zal ervaren op de juiste plek te zijn.

Certificaat

Op weg naar vrijheid

Het theoriecertificaat is nodig om het CBR uw rijbewijs te behalen. Ons team helpt jou hier graag bij met onze speciaal ontwikkelde lesmethode.

100% Kwaliteit

Bulls-eye !

Wij staat voor kwaliteit. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke benadering en onze werkwijze. Dit zorgt er voor dat je zult ervaren op de juiste plek te zijn!



© 2019 Smart Theorie